Volné pracovní místo  mistr/ová

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 15 000–20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště: Velkomoravská 3243/35, 695 01 Hodonín. Náplň práce: řízení, organizace a kontrola práce výrobních pracovníků, spolupráce při plánování výroby a toků materiálu, zabezpečení výroby s ohledem na zachování logické a časové návaznosti, zodpovědnost za efektivitu výroby a kvalitu výrobků, školení a motivace zaměstnanců, vedení provozní dokumentace.
Požadujeme: Výborné organizační schopnosti a logické myšlení, schopnost vést kolektiv cca 50ti pracovníků ve 2 směnném provozu, pozitivní myšlení a flexibilita, vysoká míra samostatnosti a spolehlivosti, smysl pro pořádek a čistotu, uživatelská znalost práce na PC (MS Office, Internet).
Nabízíme: Zázemí a zkušenosti zavedené stabilní a dynamicky se rozvíjející české výrobní firmy,samostatnou práci s vysokou mírou odpovědnosti,pevnou složku mzdy s motivačním ohodnocením výsledků a aktivity, možnost seberealizace a dlouhodobého pracovního uplatnění.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám strukturovaný životopis na adresu: použijte odpovědní formulář Ohledně termínu pohovoru Vás budeme v nejbližší době kontaktovat.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 20.10.2017
 Zpět