Volné pracovní místo  MONTÁŽNÍ DĚLNÍK/-ICE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 13 500 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Společnost PROMA REHA, s.r.o., český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení, hledá pro výrobní závod v Meziměstí pracovníka/pracovnici na pozici "MONTÁŽNÍ DĚLNÍK" - hlavním úkolem bude kompletace zdravotnických zařízení na montážní lince.
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Nástup možný ihned.

Náplň práce: manipulace a příprava dílů před montáží; montáž zdravotnických prostředků na montážní lince.

Požadavky: vzdělání technického charakteru, znalost čtení montážní dokumentace; znalost práce se základními měřidly a ručním nářadím; vysoké pracovní nasazení a orientace na kvalitu a výsledky své práce; samostatnost, spolehlivost a zodpovědnost; loajalitu a časovou flexibilitu; odpovídající zdravotní stav; výpis z rejstříku trestů.

Zaměstnavatel nabízí: zajímavou práci v dynamickém prostředí české expandující společnosti; samostatnou práci; zaškolení; příjemné pracovní prostředí; po zapracování stravenky; ohodnocení závislé na výsledcích a plnění cílů.

V případě, že Vás tato pracovní nabídka zaujala, zašlete svůj strukturovaný životopis s krátkým průvodním dopisem na e-mail: použijte odpovědní formulář a do předmětu zprávy uveďte název pozice, o kterou máte zájem.

Místo výkonu práce: Tovární 84, 549 81 Meziměstí u Broumova.

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2018
 Zpět