Volné pracovní místo  Montážník jednoúčelových strojů

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 90 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Požadujeme: vzdělání SŠ nebo vyučení v oboru, samostatnost, pečlivost; manuální zručnost a orientace v technické dokumentaci, časová flexibilita, schopnost samostatně se rozhodovat, znalost práce s PC ve vztahu k práci, znalost pneumatických systémů, obecná znalost technických norem, řidičský průkaz sk. B, oprávnění k řízení vysokozdvižného vozíku výhodou, slušné vystupování v kontaktech se zákazníkem, bezúhonnost, dobrou pracovní morálku; praxe alespoň 1 rok.

Nabízíme: Zajímavou a kreativní práci při výrobě jednoúčelových automatizačních linek; přátelský kolektiv, služební telefon, vynikající a čisté pracovní zázemí, pracoviště v Olomouci, práci s nejnovějšími technologiemi na poli automatizace, možnost vzdělávání se a kariérního růstu; PP na dobu určitou s možností prodloužení, příspěvky na závodní stravování; služební cesty podnikovým automobilem v rámci ČR (výjimečně Evropa). Finanční ohodnocení: nástup 90 + 25,- Kč/hod.; po zkušební době: 90 + až 60,- Kč/hod.

V případě odborných dotazů k pracovnímu místu prosím kontaktujte pana Daniela Kvitu - vedoucího výroby a OTS - tel.: použijte odpovědní formulář , email: použijte odpovědní formulář První kontakt POUZE mailem nebo telefonicky.

Vhodné pro

.

Směnnost

Neurčeno

Pracovní období

od 5.4.2017
 Zpět