Volné pracovní místo  MONTÉR ZÁMEČNÍK

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 110–120 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

KO: Tůmová Lenka Ing., tel.: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář
SOU – vyučen v oboru mechanik strojů a zařízení – provozní zámečník, praktická zkušenost s opravou jeřábů podmínkou, samostatnost, spolehlivost, jednosměnný provoz s pohotovostí 1 týden v měsíci, pracovní pohotovost.
Nabízíme: zaměstnání v silné a prosperující české společnosti, odměnu za pracovní přínos v závislosti na hospodářském výsledku, týden dovolené navíc, závodní stravování, očkování proti chřipce, příspěvek na penzijní připojištění po 1 roce v zaměstnaneckém poměru, příspěvek na letní dětský tábor nebo lyžařský výcvik, poukázky na zdravotní prevenci, sportovní a kulturní aktivity, sportovní a společenské akce společnosti, pracoviště: Těšínská č.p. 1586/66, Opava.
Náplň práce: provádí opravy strojů a zařízení, provádí preventivní prohlídky strojů a zařízení, provádí přemístění strojů, ustavení a uvedení do provozu, provádí specifikaci náhradních dílů pro opravy, provádí samokontrolu provedené práce.

Benefity

  • Podnikové stravování
  • Dovolená navíc

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2017
 Zpět