Volné pracovní místo  Mzdová účetní, vedení personalistiky

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 000–23 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Soukenická 158, Chrudim
Náplň práce: komplexní vedení mzdové a personální agendy se zřetelem na důvěrnost materiálů, výpočet výše výplaty, zúčtování platu a náhrad platu, nemocenského a dalších plnění poskytovaných zaměstnancům, výpočet a srážky z platu, zajišťování agendy daní z příjmu ze závislé činnosti zaměstnanců, pojistného na sociální a zdravotní pojištění, vystavení potvrzeních souvisejících s pracovním poměrem a příjmem zaměstnanců, sledování postupů do vyšších platových stupňů, případně další potřebné související úkoly, provádí veškeré pracovněprávní úkony a personalistické práce jako je např. sepisování pracovních smluv a dohod o činnosti, provedení práce dle pokynů ředitele, stanovení platového zařazení dle praxe, sepisování zodpovědnosti zaměstnanců za svěřené hodnoty zaměstnavatelem, zakládání a vedení osobních spisů zaměstnanců a dalších průkazných dokladů potřebných k vedení mzdové a personální agendy, vedení evidenčních listů důchodového zabezpečení, hromadné oznámení dle stanovených kódů na zdravotní pojišťovny, vystavování zápočtových listů při ukončení pracovního poměru, sledování praxe dle odpracovaných roků zaměstnanců, zajišťování kontaktu s Úřadem práce, zdravotními pojišťovnami, správou sociálního zabezpečení, finančním úřadem a další potřebné související úkoly se mzdovou problematikou, vedení potřebné agendy v odpovídajícím informačním systému aj.
Požadujeme: praxi 2 roky.
Zaměstnanecké výhody: stravenky, 5 týdnů dovolené, stabilní zázemí zaměstnavatele
První kontakt učiňte prosím na shora uvedeném telefonním čísle Po-Pá 7-15hod., e-mailovou adresou či přímo na provozovně v Po-Pá 7-15hod.po telefonické domluvě.
K výběrovému řízení doložit životopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, průvodní dopis. Obálku označte popisem "Mzdová účetní, personalistika". Bližší informace najdete na webové stránce použijte odpovědní formulář Čas výběrového řízení bude upřesněn po telefonické domluvě.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Ekonomika - mzdové účetnictví
  • Ekonomika - personalista

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2016 do 30.9.2017
 Zpět