Volné pracovní místo  nákupčí s AJ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Požadované dovednosti: SŠ nebo VŠ vzdělání, min. 3 roky praxe v oboru na obdobné pozici, účast na jednáních a reprezentaci společnosti, orientace v oblasti obchodního práva ve vazbě na uzavírání smluv, manažerský potenciál a rozhodovací, vyjednávací schopnosti, přirozeně autoritativní, silná osobnost, racionální, AJ - slovem i písmem, ŘP - aktivní řidič.
Náplň práce: vyjednávání o podmínkách spolupráce s dodavateli, správa dodavatelského portfolia, rozvoj a hodnocení dodavatelů, budování a rozvíjení vztahů se strategickými dodavateli, vyhledávání nových dodavatelů, pravidelné sledování, vyhodnocování a optimalizace nákupních aktivit, monitoring a analýza trhu, optimalizace nákupního procesu, zpracování a koordinace reklamací.
Nabízíme: zázemí prosperující a rostoucí společnosti, adekvátní platové ohodnocení, kurzy cizích jazyků, možnost dalšího vzdělávání, služební telefon, notebook samozřejmostí, příspěvek na stravování, příjemné pracovní prostředí, seberealizaci, možnost uplatnění Vašich stávajících zkušeností, rozvoj osobnostního i profesního potenciálu. Mzda od 30.000 Kč.
Pokud máte o nabízenou práci zájem, zašlete nám svůj životopis na e-mail: použijte odpovědní formulář

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Požadované dovednosti

  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 24.5.2016
 Zpět