Volné pracovní místo  Obchodní nákupčí

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–45 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce Pardubice.
Nástup dle dohody
Pracovní náplň: Aktivní snižování nákladů firmy u nakupovaných komponent, zajišťování oblasti dodávek materiálu a zboží ve strojírenském oboru ve stanovených termínech, vedení poptávkového řízení, vybírání vhodných dodavatelů, vystavování objednávek, kontrola dodržování smluvených nákupních a dodavatelských podmínek dodávaného zboží a věcnou správnost faktur, analýza dodávek z hlediska efektivnosti, zadávání a koordinace termínů pro řádný chod kooperace a celé zakázky, monitoring skladových zásob.
Požadujeme: SŠ / VŠ vzdělání strojírenského nebo ekonomického směru, praxe v nákupu ve strojírenském výrobním závodě min. 3 roky, orientace ve výkresové dokumentaci výhodou, znalost Helios Orange - výhodou, pokročilá znalost práce na PC (MS Office), komunikativnost, flexibilita, samostatnost, analytické uvažování a aktivní přístup, ŘP sk. B. + ochota cestovat, spolehlivost, systematičnost, vyjednávací schopnosti, zodpovědnost, pečlivost, obchodní myšlení, loajalita k firmě a příjemné vystupování, časová flexibilita, důslednost a schopnost dotahovat věci do konce, schopnost koordinovat a řídit externí dodavatele z hlediska termínů a priorit.
Nabízíme: Přijemné pracovní prostředí a kolektiv, dlouhodobá perspektiva uplatnění, zajímavé finanční ohodnocení, stravenky, telefon, životní pojištění, PC + další zaměstnanecké benefity,

Zasláním životopisu udělujete K2 Machine s.r.o. souhlas se zpracováním osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb.pro účely výběrového řízení. Životopisy prosím zasílejte na použijte odpovědní formulář pokud Vám do 14dní neodpovíme, byl vybrán jiný vhodnější uchazeč. Děkujeme za pochopení.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - MS Office
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Benefity

  • Podnikové stravování - stravenky

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2017
 Zpět