Volné pracovní místo  OBCHODNÍ PORADCE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 25 000–50 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Požadujeme: minimální středoškolské vzdělání, obchodní schopnosti a dovednosti, flexibilitu, spolehlivost, samostatnost, řidičský průkaz sk. B.
Motem naší firmy jsou členové týmu. Jejich nadšení, důvěra, dále svoboda rozhodování. Nabízíme široké portfolio odpovědnosti, možnost vysokého výdělku v závislosti na individuálních dosažených výsledcích, služební automobil i k soukromému použití. Jistota ve stabilní a úspěšné společnosti, důkladné proškolení. Průměrný plat obchodního zástupce 25 – 50 000,- Kč.
Máte již profesní zkušenosti a hledáte nové profesní výzvy? Pak máte možnost vstoupit do naší firmy, stát se členy našeho profesionálního týmu a seznámit se s naší výjimečnou firemní kulturou. Staňte se obchodním poradce pro oblast Libereckého kraje. Bydliště v tomto kraji výhodou.
V případě Vašeho zájmu prosím zasílejte profesní životopis s fotografií na emailovou adresu: použijte odpovědní formulář
Firma fischer EAST center s.r.o. má zastoupení výrobců vysoce kvalitních produktů určených především profesionálům a zákazníkům ve stavebním průmyslu. Firma fischer EAST center s více jak desetiletou praxí na českém trhu a stávající klientelou přijme obchodního poradce pro Liberecký kraj. Více informací na použijte odpovědní formulář

Požadované dovednosti

  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 26.7.2017
 Zpět