Volné pracovní místo  Obchodní zástupce pro Velkou Británii

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 25 000–60 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Nový obchodník pro Sans souci ve Velké Británii by měl být hlavně týmový hráč s perfektními organizačními a komunikačními dovednostmi, který je schopen naslouchat, je zodpovědný, chodí včas, plní úkoly a hlavně který se nebojí práce a aktivně a samostatně řeší problémy.

Náplň práce: samostatné vedení obchodních případů (naším produktem jsou svítidla, světelné objekty a skulptury, dekorativní stěny a panely), akvizice nových klientů, aktivní péče o stávající klienty na daném teritoriu, účast na veletrzích a výstavách, komunikace s výrobou a předvýrobou.

Dále požadujeme: SŠ/VŠ ekonomického nebo technického směru, technické i obchodní myšlení je nutnost, cit pro barvy a kompozici, zkušenosti ze světa designu velkou výhodou, dobrá znalost Powerpointu, MS Word a Excel podmínkou, aktivní znalost AJ a FJ slovem i písmem (potřeba na denní bázi), jakýkoliv další jazyk výhodou, řidičský průkaz sk. B, aktivní řidič.

Nabízíme: kreativní práci s potenciálem rozvinutí vlastního obchodního teritoria, práci na realizacích po celém světě s exkluzivním produktem, mladý kolektiv. Přesný plat bude záležet na dohodě, konkrétních podmínkách a teritoriu, na kterém obchodník bude působit.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní
  • Francouzština - aktivní

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 11.5.2015
 Zpět