Volné pracovní místo  Obchodní zástupci

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 15 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Hledáme lidi, kteří to myslí vážně. Pracoviště: centrála Olomouc působnost celá ČR.
Požadujeme: úplné střední odborné, vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání, znalost práce na PC na vysoké úrovni, kultivovaný zjev a vystupování, smysl pro obchod, schopnost jednat s lidmi, schopnost slovně formulovat, schopnost zorganizovat si práci, znalosti v problematice nabízeného zboží či služeb. Zkušenost s úklidem a ostrahou výhodou. Řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič.
Náplň práce: osobní návštěva potenciálních zákazníků, přímá realizace obchodních případů, komunikace s jednateli, řediteli či majiteli firem, prezentace a prodej vlastních produktů FORCORP GROUP. Administrativa spojená s přípravou a realizací zakázek.
Mzda: Platové ohodnocení závislé na dosaženém prodejním výsledku.
Nabízíme: služební auto, sl. telefon, notebook, samostatnou a odpovědnou práci v přátelském kolektivu. Nástup dle dohody. Požadujeme: čistý trestní rejstřík. Vhodné pro OZP. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Pokud Vás náš inzerát zaujal, prosím, zašlete životopis s motivačním dopisem na adresu: použijte odpovědní formulář Neposílejte životopis podle tabulek - napište nám dopis o Vašem životě a životních zkušenostech. První kontakt možný POUZE písemnou formou.

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 3.4.2017
 Zpět