Volné pracovní místo  OBCHODNÍK / OBCHODNICE (PRODEJCE STROJŮ A TECHNIKY)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Co bude Vašim úkolem? Prodávat, naslouchat a radit klientům. Připravovat obchodní nabídky.
Účastnit se výstav se zemědělskou technikou, organizovat výstavy. Cestovat v rámci západních Čech a hledat řešení pro otázky klientů v oblasti zemědělské techniky. Výsledkem Vaší práce budou uzavřené smlouvy na dodávku strojů a techniky a pravidelně navštěvovaní a informovaní klienti.
Co požadujeme? Dobré výsledky z předchozích aktivit (práce, brigáda, praxe..). Přínosem bude Vaše všeobecná znalost oboru zemědělství. Uživatelskou znalost PC a řidičský průkaz skupiny B.
Co nabízíme? Budete mít vedle sebe zkušeného kolegu a kolegyni, kteří Vás zaučí a rádi případně pomůžou. Budete mít k dispozici produktové specialisty, kteří Vám budou oporou.
Naučíme Vás, případně vylepšíme Vaše umění zvládat fáze obchodního jednání a umění dovést zákazníka k dlouhodobé spolupráci. Dostanete služební auto, PC, telefon a nadstandardní mzdu.
Průhledné ohodnocení - snadno si vypočítáte Váš plat podle jasných pravidel. Uznání od šéfa a i od ostatních spolupracovníků. Pokud budete dobří, dostanete důvěru pro Vaše rozhodnutí a samostatnost.
Máte zápal a chuť pomáhat klientům hledat vhodná řešení? Raději upevňujete dlouhodobý vztah s klientem, než několikrát denně klepete na nové dveře?
Posílejte, prosím, Vaše životopisy na použijte odpovědní formulář nebo kontaktujte paní Ivanu Vacíkovou na tel: použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 30.9.2016
 Zpět