Volné pracovní místo  Obchodník/ce energetického projektu modrozelená úsporám

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 18 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Ostrava

V případě zájmu volejte na tel.: použijte odpovědní formulář nebo pište na e-mail: použijte odpovědní formulář

Nápln práce energetického poradce je přinášet domácnostem, firmám a institucím nejefektivnější řešení jejich energetických potřeb. Od výběru vhodného dodavatele plynu a elektřiny, přes zajištění úsporného LED osvětlení, až po komplexní vzdělávání našich klientů v oblasti energetiky. Díky tomu, že na českém trhu disponujeme největším počtem energetických poradců, můžeme svým kolegům/kolegyním přinést rychlé zaškolení a zapojení do rozsáhlého funkčního týmu.
Naše finanční odměny jsou nastaveny provizně s pevnou složkou, což umožňuje dosáhnout téměř libovolných měsíčních příjmů.

Náplň práce obchodníka:
Jednání s klienty, Vzdělávání, Analýza potřeb, Zpracování projektu Modrozelená úsporám, Návrh nejvhodnějšího řešení, Dlouhodobý klientský servis.

Zaměstnanecké výhody:
Osobní vůz, energetické analytiky, celofiremní motivační soutěže jako např.: zaoceánské plavby, operativní leasingy na vozy, losování o ceny... propracovanou celofiremní kariéru propojenou i s SK a dalšími připravovanými zeměmi garance sítě, klientského kmene, provizí, poradců, ... přiřazování klientů energetickým poradcům ve Vaší síti.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.2.2017
 Zpět