Volné pracovní místo  ODBORNÝ RADA - MANAŽER PROJEKTU - administrátor monitorovacího systému (Oddělení pro Liberecký kraj)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 19 360 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Manažer projektu - administrátor monitorovacího systému zajišťuje podporu administrace v monitorovacím systému zejména pro spádová pracoviště, ale v rámci konzultačního servisu i žadatelům/příjemcům. Zadává přesná a adekvátní data do monitorovacího systému a sestavuje z těchto dat požadované výstupy a přehledy.
Eviduje přiřazení rolí a kompetencí jednotlivým zaměstnancům Centra. Administruje návrhy pro úpravy. Připravuje a realizuje školení nutná pro přidělení rolí pro zaměstnance Centra. Spolupracuje na přípravě prezentací na semináře, zodpovídání na dotazy žadatelů/příjemců, konzultacích k připravovaným/realizovaným projektům, poskytuje součinnost v rámci konzultačního servisu. Poskytuje uživatelskou podporu v oblasti monitorovacího systému pro zaměstnance Centra. Podává návrhy na zlepšení a rozvoj monitorovacího systému, zasílá, vyřizuje a eviduje požadavky na servisdesk.
Podrobné podmínky pro výběrové řízení, výčet dokladů, které je zájemce povinen doložit a náležitosti písemné žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo jsou uveřejněny na stránkách použijte odpovědní formulář v sekci Volná místa
Lhůta pro podávání žádostí je 16.7.2016

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.8.2016
 Zpět