Volné pracovní místo  Odborný rada v odboru pro severočeskou oblast, v oddělení rozhodování sporů IV - na dobu určitou (SM 491)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 19 360–29 100 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Mírové náměstí 3097/37, Ústí nad Labem.
Předseda Rady Českého telekomunikačního úřadu jako služební orgán příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě (dále jen "zákon"), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo: odborného rady v odboru pro severočeskou oblast, v oddělení rozhodování sporů IV - na dobu určitou (SM 491) v oboru služby: 45. Elektronické komunikace a poštovní služby s místem výkonu služby: Ústí nad Labem.
Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu určitou za mateřskou a rodičovskou dovolenou. Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 12. platové třídy.
Hlavní popis činnosti: Systémová koordinace odborných specializovaných oblastí elektronických komunikací, včetně rozhodování sporů. Rozborová a vyhodnocovací činnost. Odborné poradenství v oblasti elektronických komunikací.Zajišťování spisové služby a předarchivní péče o dokumenty.
Žadatel musí splňovat základní předpoklady pro přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo odborného rady v odboru pro severočeskou oblast, v oddělení rozhodování sporů IV podle § 25 zákona, tj.: je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru [§ 25 odst. 1 písm. a) zákona], dosáhl věku 18 let [§ 25 odst. 1 písm. b) zákona], je plně svéprávný [§ 25 odst. 1 písm. c) zákona], je bezúhonný [§ 25 odst. 1 písm. d) zákona], dosáhl vysokoškolského vzdělání v magisterském studijním programu [§ 25 odst. 1 písm. e) zákona] ), má potřebnou zdravotní způsobilost [§ 25 odst. 1 písm. f) zákona] ).
Kontakt: použijte odpovědní formulář

Benefity

  • Jiné výhody
  • Dovolená navíc - stravenky, příspěvek z FKSP na rekreaci, kulturu a sport, indispoziční volno

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vysokoškolské vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.1.2017
 Zpět