Volné pracovní místo  ODBORNÝ REFERENT PRO OBLAST HOSPODÁŘSKÉ SPRÁVY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 17 100–25 740 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Český statistický úřad, Krajská správa ČSÚ v Českých Budějovicích, hledá odborného referenta pro oblast hospodářské správy pro pracoviště v Českých Budějovicích .
NÁPLŇ PRÁCE: administrativní správa majetkových souborů, zajišťování správy a údržby objektů a jejich zařízení, kontrola způsobu provádění oprav a údržby budov ve správě krajského pracoviště, příp. realizace údržby, odpovědnost za realizaci odpadového hospodářství včetně zajištění ekologické likvidace odpadu, kontrola věcné správnosti a úplnosti přijatých faktur, vedení agendy autoprovozu jak referentských, tak soukromých vozidel, prováděných předepsaných činností v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a protipožární ochrany, spolupráce při projednávání škodních událostí.
NABÍZÍME: pracovní poměr na dobu neurčitou, zajímavou, různorodou a tvořivou práci, možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu, platové ohodnocení odpovídající zastávané pozici podle platových tabulek pro státní správu, 5 týdnů dovolené, pružnou pracovní dobu, zaměstnanecké výhody, pracoviště s dobrým dopravním spojením (Žižkova tř. 1, České Budějovice). Platové podmínky odpovídají § 5 odst. 4 nařízení vlády č. 564/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (příloha č. 4), platové rozmezí činí Kč 17 100,- až 25 740,-. Po zapracování možnost osobního ohodnocení.
POŽADUJEME: VŠ vzdělání bakalářského stupně nebo vyšší odborné vzdělání (ekonomický směr výhodou), komunikační dovednosti, vstřícný přístup ke spolupracovníkům, znalost práce s PC (zejména MS Office), pozitivní vztah k číselným údajům, schopnost analytické a metodické práce, pečlivost, samostatnost, smysl pro zodpovědnost, asertivitu, flexibilitu, odolnost proti stresu, schopnost rychlého zapracování a týmové práce, řízení referentského vozidla.
Předpokládaný nástup: 1. července 2017 nebo dohodou
Místo výkonu práce: České Budějovice, Žižkova tř. 1
Písemné nabídky se strukturovaným profesním životopisem zasílejte v elektronické podobě
na emailovou adresu: použijte odpovědní formulář nebo poštou na adresu: Krajská správa ČSÚ v Českých Budějovicích, Žižkova tř. 1, České Budějovice

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2017
 Zpět