Volné pracovní místo  ODBORNÝ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK oddělení sociálně-právní ochrany dětí na odboru sociální péče Magistrátu města Liberec

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 16 440–24 750 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup je možný ihned, příp. dle dohody.
Platová třída 10. v tarifním rozpětí 16.440,- Kč až 24.750,- Kč (podle zápočtu let odborné praxe) + zvláštní příplatek + poskytnutí dalších pohyblivých složek platu po zapracování.
Úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem ČR (příp. i cizím stát. občanem a má v ČR trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k práv. úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním předpisem.
Místem výkonu práce jsou budovy Magistrátu města Liberec a území správního obvodu města Liberce.
Požadavky: vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském nebo magisterském studijním programu v některém z oborů zaměřených na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku; případně i vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zvláštního právního předpisu v některém z oborů zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost; znalost příslušných zákonných norem; velmi dobrá úroveň komunikačních schopností pro jednání s klienty; samostatnost při práci, psychická odolnost, pečlivost a důslednost; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office), řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič). Praxe v sociální oblasti je vítána, místo je vhodné i pro absolventy výše uvedených studijních oborů.
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese použijte odpovědní formulář
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je dne 8. srpna 2016.
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení je k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na použijte odpovědní formulář

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyšší odborné vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 9.8.2016
 Zpět