Volné pracovní místo  OPERÁTOR /-KA V POTRAVINÁŘSKÉ VÝROBĚ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda 12 100–16 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

SOU výhodou, spolehlivost, pracovitost, rychlost a pečlivost při práci, znalost práce na PC výhodou (obsluha expedičního systému), praxe v potravinářské výrobě výhodou. Práce vhodnější pro ženy manuálně zručné. KO: Homolová Adriana, tel.: použijte odpovědní formulář (volejte úterý a čtvrtky), e-mail: použijte odpovědní formulář po předchozí tel. domluvě možno přijít osobně v úterý a čtvrtky na Jateční 23a, Opava - Předměstí.
Mzda dle pracovního zařazení (náročnosti pozice) a předchozích zkušeností min. 70 Kč/hod. - 90 Kč/hod., měsíční odměny dle osobního ohodnocení a pracovního nasazení ve výši až 30% ze mzdy, příspěvek na závodní stravování, příspěvek na ošacení, možnost zaměstnaneckých slev na nákup masa a uzenin, vstupní lékařská prohlídka zdarma, pracovní smlouva na dobu určitou s možností prodloužení, 2-3směnném pracovním režimu (začátek směny 5:30 hod.,), dlouhodobá spolupráce, nástup: ihned.
Náplň práce: manipulační práce v pásové potravinářské výrobě, obsluha výrobních strojů a etiketovacích linek, třídění a příprava suroviny, navěšování výrobků na tyče, dodržování pracovních postupů při opracování suroviny, manuální práce na balicí lince v potravinářské výrobě, manipulace s uzeninami, obsluha balicí linky, paletového vozíku.

Benefity

  • Jiné výhody - příspěvek na stravování
  • Naturální výhody
  • Zvláštní prémie

Vhodné pro

.

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016 do 30.4.2017
 Zpět