Volné pracovní místo  operátor chemického provozu

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 17 200–24 200 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu neurčitou.
Základní charakteristika: Budete součástí pracovního týmu zodpovědného za výrobu API (aktivních léčivých substancí). Práce probíhá v moderním provozu s velkým důrazem na pečlivost a spolehlivost. Jedná se o nepřetržitý provoz ve dvanáctihodinových směnách.
Náplň práce: Obsluha zařízení chemického provozu (reaktory, odstředivky, sušárny apod.). Práce s řídicími systémy a manuální práce při obsluze. Práce v kontrolovaných (čistých) prostorách. Práce s vysoce účinnými látkami. Vyplňování provozní dokumentace. Fyzicky náročná práce. Díky manipulaci s břemeny není tato práce vhodná pro ženy (Nařízení vlády č. 361/2007 Sb., Díl 4, § 29/5).
Vaše vzdělání a zkušenosti by měly být následující: Střední odborné vzdělání chemického nebo farmaceutického směru - výhodou, uplatnit se mohou i lidé bez chemického vzdělání (strojaři, zámečníci), kteří jsou manuálně zruční. Uživatelská znalost práce na PC (řízení procesů výroby) - výhodou je pozitivní vztah k informační technice. Pečlivost, spolehlivost, flexibilita. Aktivní přístup k řešení problémů. Týmová spolupráce. Praxe ve farmaceutické výrobě velkou výhodou. Trestní bezúhonnost.
Zaměstnanecké výhody: Zajímavé finanční ohodnocení (17.200-24.200 Kč, postupný růst dle zkušeností). Příspěvek na penzijní a životní připojištění až 2.000 Kč měsíčně. Příspěvek na dojíždění až 1.800 Kč měsíčně. Příplatky za směny a speciální ochranné pomůcky 2.000-3.500 Kč měsíčně. Další zajímavé zaměstnanecké výhody (příspěvky na stravování, teplé a studené nápoje na pracovišti zdarma, firemní rekreační zařízení, vitamíny, kulturní a sportovní akce atd.). Zázemí stabilní společnosti. Příjemný kolektiv zaměřený na týmovou spolupráci.
Kontakt: telefonicky Po-Pá v době 8:00-15:00 hod na č. použijte odpovědní formulář - Renata Šebelová, e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 16.2.2017
 Zpět