Volné pracovní místo  Operátor/ka informačních a komunikačních technologií - pracovník/pracovnice IKT podpory Odboru informačních technologií MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 21 710–31 820 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Upřesňující údaje:
Nástup dle dohody.

Charakteristika vykonávané práce: zajišťování základní funkčnosti a bezpečnosti informační a komunikační infrastruktury, řešení požadavků koncových uživatelů a výkon souvisejících prací (instalace HW a SW, správa tiskáren apod.).
Kvalifikační předpoklady vzdělání pro výkon práce v 9. platové třídě: vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou. Jiné požadavky pro vykonávanou práci: státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost, znalost českého jazyka, praxe v oboru, orientace v oboru informačních technologií, znalost SW používaného v oblasti státní správy a veřejné správy měst a obcí výhodou, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, ochota k dalšímu vzdělávání, řidičské oprávnění skupiny B, pozice vhodná i pro absolventy škol se zaměřením na informační technologie. Více informací na použijte odpovědní formulář sekce volná pracovní místa.

Zaměstnanecké výhody:
stabilní zaměstnání se zaručeným termínem výplaty, příjemné pracovní prostředí, přátelský kolektiv, osobní příplatek po zkušební době, příspěvek na stravování (stravenková karta Edenred Card), 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna v průběhu kalendářního roku (Sick day), příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření, karta MultiSport, dárkové poukazy při příležitosti životního výročí, finanční dar při odchodu do starobního důchodu, možnost umístění dětí zaměstnanců do mateřské školy, výborná dopravní dostupnost (pracoviště se nachází přímo v centru města), možnost úpravy pracovní doby u zaměstnanců s malými dětmi, firemní akce v podobě poznávacích výletů, práce vhodná pro absolventy, zaměstnanecké telefonní tarify.

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP), absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Neurčeno

Pracovní období

od 1.2.2024

Máte zájem o nabídku Operátor/ka informačních a komunikačních technologií - pracovník/pracovnice IKT podpory Odboru informačních technologií MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Ing. Ivo Janák z MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Operátor/ka informačních a komunikačních technologií - pracovník/pracovnice IKT podpory Odboru informačních technologií MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět