Volné pracovní místo  OPERÁTOR V

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce : obsluha strojního zařízení a řízení výroby granulovaných hnojiv, provádění drobných oprav elektrického zařízení, koordinace a spolupráce s ostatními zaměstnanci provozu, směnný provoz.
Požadujeme: vyučení v oboru provozní elektrikář nebo jiného technického zaměření, kvalifikace dle vyhlášky č. 50/1978 Sb. § 6, základní znalosti na PC, dobrý zdravotní stav, ochota pracovat ve směnném provozu.
Nabízíme: nástupní mzda od 20 000 Kč, navýšení mzdy o 10 % po zkušební lhůtě 3 měsíců, cílová mzda po 1. roce až 23 300 Kč, 13. mzda a odměny akcionáře, zázemí prosperující firmy a skupiny AGROFERT, o firemní akce pro zaměstnance, atraktivní balíček zaměstnaneckých benefitů (dovolená navíc, příspěvek na penzijní a životní pojištění, zvýhodněné volání a internet u operátora O2 Family, poukázky na sport, relaxaci).
Své životopisy posílejte na použijte odpovědní formulář odevzdejte osobně na personální oddělení nebo nás kontaktujte na tel.: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář (Petra Šmídová).
Odpovědí na tento inzerát či zasláním Vašeho životopisu a dalších osobních materiálů dáváte souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů a s jejich využitím pro účely hodnocení v rámci výběrového řízení v souladu s ustanovením zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění pro Českou republiku, o ochraně osobních údajů.
Kontaktovat: denně 8.00 - 14.00 hod.

Vhodné pro

.

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 1.8.2016 do 31.7.2017
 Zpět