Volné pracovní místo  OPERÁTOR/OPERÁTORKA VÝROBY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 76–95 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Nástup možný ihned. Pro více informací volejte na tel. použijte odpovědní formulář nebo zašlete životopis na použijte odpovědní formulář Naše společnost hledá, pro obsazení nových volných pozic, vhodného spolupracovníka na pozici Operátor/ka výroby. Jedná se o práci v Prostějově v prostředí stabilní mezinárodní společnosti.
Náplň práce: odebrání a konečná kontrola produktů,ruční montáž kroužků,montáž emblémů a šroubů,obsluha strojů na zapečeťování plastů,obsluha pece,samokontrola,práce s etiketami,vyplňovat a udržovat příslušnou dokumentaci pro oddělené výroby a kvality,zajištění úklidů kolem strojů na vysoké úrovni,udržovat požadovanou kvalitu výrobků,úzká spolupráce se seřizovači,účast na programech neustálého zlepšování.
Požadujeme: základní, učební obor nebo střední odborná škola s maturitou,zkušenost na pozici v lisovně plastů výhodou,práce v třísměnném provozu,časová flexibilita,pozitivní přístup k práci,zručnost a dobrý zrak,respektovat principy 5 S
Nabízíme:hlavní pracovní poměr na dobu půl roku s možností prodloužení,výše mzdy: hodinová sazba s navýšením po zkušební době,příjemné, moderní pracovní prostředí a kolektiv.

Vhodné pro

.

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 1.8.2016
 Zpět