Volné pracovní místo  osobní asistent/ka u zdravotně postižených sourozenců

Lokalita Svinošice
Firma
Pracovní poměr Úvazek Brigády
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda od 95 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Práce na dohodu.
SLEZSKÁ DIAKONIE, Úsek Brno vyhlašuje výběrové řízení na pozici osobní asistenti/tky u zdravotně postižených sourozenců (okres Blansko).
Požadujeme: vzdělání dle §116 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, min. kurz pracovníka v soc. službách, trestní bezúhonnost, aktivní přístup k práci, zodpovědnost, spolehlivost, empatie, kladný vztah k cílové skupině uživatelů: tělesné, mentální a kombinované postižení.
Nabízíme: práci na DPP, vhodné i pro studenty (sociální a speciální pedagogiky), tvůřčí a smysluplnou práci v zajímavém oboru, dobré pracovní zázemí a vztahy v týmu, další vzdělávání v oboru, odměnu 95,- Kč za hodinu.
Náplň práce: Jedná se o poskytování osobní asistence v přirozeném prostředí uživatele ve Svinošicích (okres Blansko, vzdálenost od Brna cca 15 km), 1 asistent má na starosti vždy 1 dítě, na asistenci jsou proto vždy 2 os. asistenti: dívka 10 let, chlapec 8 let, asistence 2-3x v týdnu od 9 - 15.50 hodin, naplňování volného času, přímá obslužná péče, vedení dokumentace a podílení se na vytváření individuálního plánu uživatele.
PRVNÍ KONTAKT POUZE ELEKTRONICKY: Přihlášky formou životopisu zasílejte e-mailem Mgr. Hráčkové na adresu použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Neurčeno

Pracovní období

od 23.5.2017
 Zpět