Volné pracovní místo  PEČOVATEL / PEČOVATELKA

Pracovní poměr Úvazek Brigády
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda od 200 Kč / hodinu

Popis pracovní nabídky

Diakonie ČCE - středisko Náchodsko vyhlašuje výběrové řízení na pozici: pečovatel / pečovatelka domova pro osoby se zdravotním postižením a odlehčovací služby.

Pro naši organizaci hledáme pohodového kolegu na pozici pečovatele (pozice je vhodnější pro muže). Přijďte pracovat do různorodého týmu lidí, kdy základem je společná práce celého týmu střediska s cílem pomáhat na profesionální úrovni - vytvářet každý den podmínky pro to, aby se naši klienti cítili "jako doma".

Vaší náplní práce bude: zajišťovat každodenní péči o klienty - pečovatelská činnost, pomoc s mobilizací a aktivací pacientů, asistence klientům při jejich aktivitách během dne, dokumentace provedené práce, zajišťovat dodržování hygienických norem a předpisů v každodenním chodu, komunikovat s ostatními členy týmu a vedením organizace, přicházet s nápady na inovace, které nás posunou dál, práce ve dvousměnném provozu (denní, noční).

Očekáváme od Vás: min. ZŠ s odbornou způsobilostí k výkonu pracovníka v sociálních službách (výhodou další specializace v oblasti sociálních služeb / zdravotnictví výhodou /ověřené potvrzení o nejvyšším dosaženém vzdělání), trestní bezúhonnost /originál výpisu z RT/, znalost běžného kancelářského software (MS Office), znalost programu IS Cygnus výhodou, znalost standardů kvality v sociálních službách, orientace z. č.108/2006 Sb., výhodou, praxe v sociálních či zdravotních službách výhodou, organizační schopnosti, zodpovědnost, spolehlivost, pozitivní, trpělivý a empatický přístup k týmu i klientům, dovednost přirozené a srozumitelné komunikace, schopnost efektivně řešit problémy, psychická odolnost.

U nás najdete: dohodu o pracovní činnosti (DPČ) na dobu určitou s možností prodloužení (nástup ihned nebo dle dohody), mzdu hrubého 200 Kč/hod., podporu dalšího vzdělávání a růstu, možnost se aktivně podílet na zefektivňování kvality našich sociálních služeb - vize tým, kde se profesionálně pomáhá nejen našim klientům, ale i sobě navzájem.

Do výběrového řízení se můžete přihlásit zasláním životopisu a stručného motivačního dopisu na email použijte odpovědní formulář poté budete kontaktováni. Budeme se těšit na Váš životopis a na setkání s Vámi.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Jiné

Benefity

  • Jiné výhody - podpora dalšího vzdělávání a růstu atd.

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 8.4.2024
 Zpět