Volné pracovní místo  personalista/tka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště: U Kyjovky 4000/9, 695 01 Hodonín. Náplň práce: Vykonává činnosti související s pracovním poměrem - vznik, změna a skončení pracovního poměru, důchody, výkazy, evidence osobních dat zaměstnanců a jejich změny, povinnosti vůči Úřadu práce. Vede a spravuje databázi personálních spisů všech zaměstnanců. Vede evidenci uchazečů o zaměstnání a zabezpečuje odpovědi na žádosti. Organizuje proces výběru nových zaměstnanců. Osobně provádí a organizuje úvodní školení nových zaměstnanců při nástupu. Spolupracuje se mzdovou účetní, zajišťuje dodání podkladů pro zpracování mezd. Poskytuje poradenskou službu zaměstnancům ohledně pracovních záležitostí. Pravidelně reportuje dle požadavků společnosti. Vede evidenci pronajatých (agenturních) zaměstnanců. Koordinuje činnosti v rámci pracovnělékařské péče zaměstnanců (lékařské prohlídky zaměstnanců).
Požadavky na uchazeče: SŠ/VŠ vzdělání humanitního nebo ekonomického směru. Min. 2 roky praxe v oblasti personalistiky. Znalost pracovního práva v ČR. Znalost práce s PC (MS Office). Znalost AJ. Řidičský průkaz sk. B. Komunikativnost, přesnost, důslednost. Systematický přístup k práci. Schopnost zvládat konfliktní situace.
Dovolená navíc, příspěvek na stravování, měsíční příspěvek na investiční životní pojištění, příspěvek na sportovní aktivity, podpora zlepšovacích návrhů, aj. Kontakt na mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2016 do 30.9.2018
 Zpět