Volné pracovní místo  Plánovač výroby / logistik výroby a výrobního procesu

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 35 000–50 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Hledáme nového kolegu/kolegyni na pracovní pozici PLÁNOVAČ VÝROBY (logistik / koordinátor výroby) do naší moderní, rodinné firmy v Havířově, která se zabývá již přes 30 let výrobou sportovního vybavení a doplňků převážně zaměřených na vodní sporty. Firma své produkty vyváží téměř výhradně zahraničním odběratelům v Evropě, ale i ve světě. použijte odpovědní formulář

Jedná se o nabídku práce s možným nástupem ihned, na plný, nebo dočasně i částečný pracovní úvazek, na ranní pracovní směnu. Pracovní pozice zahrnuje především aktivní zapojení se do manuálního výrobního procesu, postupné seznámení se s našimi produkty, výrobními procesy, strojním zařízením, materiály a celkovou technologií výroby s tím, že uchazeč musí být schopen časem jednotlivé sekce výroby a výrobní procesy řídit, koordinovat a celkově jejich práci, součinnost a návaznost organizovat.

Uchazeč musí mít zkušenost s výrobním procesem a jeho celkovým, nebo alespoň částečným, řízením z předešlého zaměstnání, ať už v jakémkoliv oboru výroby. Dále zkušenost s prací s lidmi, jejich organizací, řízení a kontrolou. Mít ochotu pracovat v kolektivu, být komunikativní, cílevědomí a energický a připravený se učit novým věcem a dovednostem. Hledáme aktivního člověka, který má snahu sám sebe zdokonalovat, nebojí se případných výzev a problému, ba naopak má snahu je řešit s cílem co nejlepšího výsledku, člověka který nám časem pomůže svými nápady a šikovností firmu a naše produkty dále rozvíjet, tak ať se i nadále mohou řadit mezi absolutní světovou špičku, kde patří již dnes.

Vzhledem k tomu, že je naše společnost primárně orientována na zahraniční klientelu, je zde také možnost každodenně využít znalosti cizích jazyků, zejména angličtiny, ať už písemnou, tak i mluvenou formu pro komunikaci s našimi odběrateli, či dodavateli.

Vzhledem k poměrně originálnímu zaměření naší firmy, kdy je v Evropě pouze jeden další výrobce zaměřený na daný produkt, je práce velmi zajímavá, kreativní a rozmanitá. Uchazeč o práci nemusí mít žádné dřívější zkušenosti s výrobou produktů pro vodní, nebo jiné sporty. V případě oboustranné spokojenosti rádi postupně vše vysvětlíme a zaučíme.

V případě zájmu, nebo pro více informací nás prosím kontaktujte.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 21.5.2024

Máte zájem o nabídku Plánovač výroby / logistik výroby a výrobního procesu?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Martin Santarius z Santarius s.r.o.

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Plánovač výroby / logistik výroby a výrobního procesu

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět