Volné pracovní místo  pomocný údržbář strojního zařízení

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Brigády, Brigády
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 85 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

místo výkonu práce: Radouňská 681, Štětí. Není nutné: vzdělání eletrotechnického směru ani praxe v oboru na obdobné pozici ve výrobní společnosti, Výhodou:vyhl.50/78 Sb. § 6, zkušenosti se samostatnými opravami nebo údržbou výrobních zařízení, znalost MS Office, ŘP sk. B. Požadujeme: velmi zodpovědný a loajální přístup, časovou flexibilitu, ochotu pracovat ve 3-směnném provozu (ranní/odpolední/noční) případně po dohodě ve flexibilní pracovní době, po zaškolení schopnost samostatné práce,spolehlivost a pečlivost
Náplň práce: provádění základní údržby a očisty moderních výrobních prádelenských strojů,provádění preventivních prohlídek v rámci preventivní údržby, vytipování potřebných náhradních dílů, zapisování oprav do informačního systému a interní dokumentace.
Nabízíme:odpovídající a motivační finanční ohodnocení dle praxe a zkušeností, možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu, práci v prosperující společnosti s moderními technologiemi v dostupné lokalitě Štětí a v příjemném pracovním prostředí, výměru dovolené 5 týdnů, příspěvek do a ze zaměstnání až 1.200,- Kč/měsíc, příspěvek na zdravotní preventivní péči 250,-/měsíc, příspěvek za odpracované dny/nezameškanou dobu 2x ročně 700,- Kč, příspěvek na dovolenou 1.000,- Kč a na Vánoce 1.000,- Kč, příspěvek dárcům krve 200,- Kč/odběr, odměny při životních a pracovních výročích.
Nástup ihned. Životopisy zasílejte na níže uvedený e-mail, nebo nás kontaktujte na adrese Radouňská 681, Štětí.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 1.4.2017
 Zpět