Volné pracovní místo  Poradce/poradkyně v sociální službě raná péče se specializací na fyzioterapii či ergoterapii

Firma
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 16 000–20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

MOTÝL, z.ú. hledá nového zaměstnance na pozici „Poradce/poradkyně v sociální službě raná péče se specializací na fyzioterapii či ergoterapii“
Náplň práce: . Přímá práce s rodinami s dětmi se zdravotním postižením (dále ZP), nejčastěji s tělesným a kombinovaným postižením – pravidelné konzultace s rodinami, během kterých se řeší situace a problémy, které v souvislosti s dítětem se ZP rodině vznikají, psychomotorický vývoj, apod. . Administrativa spojená s poskytováním služby – vedení potřebné dokumentace jednotlivých rodin, individuální plánování . Poskytování základního sociální poradenství a odborného poradenství v rámci své specializace
Očekáváme: . SŠ, VOŠ nebo VŠ v oboru fyzioterapie či ergoterapie, nebo v oboru humanitním spojeném s dalším vzděláním (např. kurzy) v oblasti psychomotorického vývoje . Komunikativnost, flexibilitu, systematičnost, organizační schopnosti, schopnost efektivně plánovat pracovní čas . Samostatnost, zodpovědnost a respektující přístup k rodičům-klientům, kolegyním . Zkušenosti s prací s dětmi s postižením, zejména s dětmi s tělesným a kombinovaným postižením . Schopnost pracovat samostatně i v týmu . Uživatelská znalost práce na PC . Řidičský průkaz skupiny B podmínkou (terénní práce)
Nabízíme: . Poloviční pracovní úvazek (tzn. 20 hod/týden) . Nástupní plat počítaný na plný úvazek 16.000 Kč – 20.000 Kč (v závislosti na vzdělání a zkušenostech) . Odborný růst v rámci systému dalšího vzdělávání pracovníků . Pružnou pracovní dobu . Služební mobilní telefon . Smysluplnou, tvůrčí práci . Dobré pracovní zázemí a vybavení . Práci v malém, dynamickém kolektivu . Přátelskou atmosféru . Zaměstnanecké výhody (možnost využití vybavených prostor pro soukromou praxi, zdarma kroužky pro své děti v rámci Rodinného centra Vlnka, zvýhodněné ceny na pobytové a příměstské tábory, zvýhodněný mobilní tarif pro členy rodiny) Vítáme: . Zkušenosti z oblasti podpory rodiny, z práce s dětmi raného věku a s lidmi se zdravotním postižením . Znalost prostředí NNO . Vlastní automobil výhodou (proplácení nákladů formou cestovního příkazu)
Nástup . září 2016
Informace o službě Raná péče v MOTÝL, z.ú. . MOTÝL z.ú. existuje již 12 let. V současné době organizace poskytuje 2 sociální služby. Raná péče je poradenská služba pro rodiny s dětmi se zdravotním postižením (ZP) do věku 7 let, a to s dětmi s mentálním, tělesným a kombinovaným postižením, s dětmi s poruchami autistického spektra, opožděným psychomotorickým vývojem a odchylkami od běžného vývoje. Služba může být poskytována v domácnosti rodin nebo v ambulanci Rané péče.
V případě zájmu o tuto pozici je potřeba zaslat svůj životopis s motivačním dopisem Haně Breníkové, ředitelce organizace na e-mail použijte odpovědní formulář a to do 19. 8. 2016. Přijímací pohovory proběhnou v týdnu od 23. 8. do 25. 8. 2016.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.9.2016
 Zpět