Volné pracovní místo  PR KREATIVEC PRO SPRÁVU SOCIÁLNÍCH SÍTÍ A TVORBU OBSAHU

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 23 000–35 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Něco o nás:
Jsme českobudějovická on-line agentura zabývající se tvorbou rozsáhlých e-shopových systémů a marketingovou správou vybraných projektů. V našem teamu naleznete 28 specialistů v on-line marketingu. Pro naše projekty hledáme mladého nadšence / nadšenkyni pro správu sociálních sítí Facebook, Instagram a PR pro související projekty.
Specialista/ka sociálních sítí a copywriter
Jsi kreativní člověk s optimistickým pohledem na svět? Máš hlavu plnou nápadů a baví tě sociální sítě? Umíš poutavě psát o různých tématech a zaujmout širokou škálu veřejnosti? Pak jsi náš. Co neumíš, to se naučíš. Čeká na tebe skvělý kolektiv humorných kolegů, kteří ti nabídnou pomocnou ruku nebo kafe.
Co bude tvůj denní chléb?
Zakládání a realizace online kampaní v prostředí sociálních sítí, Vyhodnocení, revize a analýzy kampaní, Správa účtů sociálních sítí, marketingové strategie a tvorba originálního obsahu, Práce s analytickými nástroji (Google Analytics), Podpora PR aktivit a příprava textů pro klienty
Požadujeme
Výbornou znalost českého jazyka, Spolehlivost, samostatnost, kreativitu, Sebevzdělávání a pracovitost
Pošli nám svou tvorbu (Blog, Facebook, poutavý článek, Instagram profil), buď originální a svůj/á.
Průvodní informace k Vám, odkaz na předchozí práci a Vaše foto zasílejte na použijte odpovědní formulář Oceníme také krátkou osobní videovizitku.
Těšíme se na pohovor s Vámi!
Zam. výhody: finanční benefity

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 11.7.2018
 Zpět