Volné pracovní místo  Pracovníci v sociálních službách - Noclehárna pro muže a ženy - brigáda

Firma
Pracovní poměr Úvazek Brigády, Brigády
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 88 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

POŽADAVKY NA PRACOVNÍKA: ZŠ nebo SŠ vzdělání (nejlépe sociální práce, zdravotní) a absolvování kurzu pracovníka v sociálních službách (kvalifikace pro pracovníka v sociálních službách dle zákona č.108/2006 Sb.) - kurz je možno doplnit ve lhůtě do 18 měsíců od data nástupu. Respekt ke křesťanským hodnotám a principům, empatický přístup ke klientům, úcta k životu v jakékoliv podobě, ochota pracovat v církevní organizaci v souladu s jejím posláním, sociální cítění, schopnost samostatné i týmové práce, spolehlivost, zodpovědnost, otevřenost, organizační schopnosti, ochota vzdělávat se, schopnost pracovat. bezúhonnost Dobrá znalost práce na PC VÝHODOU: praxe v sociálních službách
POPIS PRÁCE: Zajištění a poskytování služby Noclehárny pro muže a ženy bez domova podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách . Zajišťování řádného chodu Noclehárny - provádění příjmu uživatelů, jednání se zájemcem o službu, uzavírání ústních smluv se zájemci, výběr plateb za nocleh uživatelů, vedení evidence a dokumentace uživatelů, vedení podpůrných a motivačních rozhovorů s uživateli, poskytování krizových intervencí uživatelům v krizi.
Práce je svým charakterem vhodnější pro muže
NABÍZÍME: zajímavou a pestrou práci v dobrém kolektivu, velkou míru samostatnosti a odpovědnosti, možnost spoluutvářet a rozvíjet činnost charitativní organizace, možnost osobního rozvoje a dalšího profesního vzdělávání, možnost navázání profesních kontaktů. Mzdové zařazení - hodinová mzda ve výši 88,60 Kč, dále pak zákonné příplatky za práci v noci, ve dnech pracovního klidu ve výši 20% a příplatek za práci ve svátek.
Předpokládaný termín nástupu: průběžně dle domluvy.
Obsah přihlášky: strukturovaný životopis, motivační dopis a souhlas se zpracováním osobních údajů. Bližší informace podá vedoucí noclehárny Pavel Březovják, tel. použijte odpovědní formulář , email použijte odpovědní formulář Písemné nabídky zasílejte na email: použijte odpovědní formulář , případně na adresu: Charita Valašské Meziříčí, Kpt. Zavadila 1345, 757 01 Valašské Meziříčí. Ve Vaší žádosti uvádějte prosím celý název pracovní pozice, která je uvedena v názvu inzerátu.
ov. 9.5.2017

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.5.2017
 Zpět