Volné pracovní místo  PRACOVNÍK/-ICE ŘÍZENÍ VÝROBY A MONTÁŽE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 17 000–28 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Nástup možný ihned.
Náplň práce: plánování výroby, příprava technických výkresů a objednávek, dozor v truhlárně pro zakázkovou výrobu nábytku. Kontrola a spolupráce při montážích u zákazníků.
Požadavky: SŠ/VŠ vzdělání technického směru, 5 let praxe v jakémkoli technickém oboru, všeobecná technická zdatnost (vhodné pro stavební obory, projektanty, truhláře s vyšším odborným vzděláním), samostatnost, schopnost organizovat malý tým 2-3 lidí, řidičské oprávnění sk. B, časová flexibilita. Práce s počítačem obecná znalost (MS Word, MS Excel), znalost práce s AUTOCADEM výhodou, nikoli podmínkou.
Zaměstnavatel nabízí: práci v malém kolektivu, různorodost práce, moderní, progresivní přístup. Odměnu podle zkušeností a kvality odvedené práce, stravenky, služební telefon.
V případě vážného zájmu zasílejte životopisy na e-mail: použijte odpovědní formulář v předmětu uveďte název pozice: "řízení výroby a montáže". Kontaktní osoba Ladislava Sílová, tel. použijte odpovědní formulář , od 08:00 hod. do 15:00 hod. Zaměstnavatel odpoví všem uchazečům, kteří pošlou životopis.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 9.9.2016
 Zpět