Volné pracovní místo  PRACOVNÍK/-ICE V LOGISTICE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Zaměstnání vhodné i pro osoby zdravotně znevýhodněné, osoby se zdravotním postižením s max. 2. stupněm invalidity a absolventy.
Pracovní náplň: komunikace se zákazníky v oblasti zajištění dopravy, jednání se stávajícími i novými dodavateli, jednání o obchodních podmínkách, zajišťování dovozu a nákupu materiálu do výroby, zjišťování termínů dodávky materiálu a informování zákazníků (v cizím jazyce - AJ, NJ).
Požadavky: SŠ vzdělání s maturitou, znalost 2 cizích jazyků podmínkou (AJ - vysoká úroveň, NJ - střední úroveň), uživatelská znalost MS Office, výhodou znalost informačního systému K2 (SAP, Helios, ….).
Zaměstnavatel nabízí: zajímavou práci v klimatizovaném a čistém prostředí, zaměstnanecké benefity - stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie, školení a jazyková výuka hrazená zaměstnavatelem, práci v 1směnném provozu (pružná pracovní doba), občasná práce z domova, permanentka na cvičení (pro dospělého nebo dítě).
Kontakt - Bc. Bočková Michaela, tel.: použijte odpovědní formulář (od 07:00 hod. do 15:30 hod.), e-mail: použijte odpovědní formulář (zaslání životopisu) nebo osobně na provozovně.

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP), absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 5.4.2017
 Zpět