Volné pracovní místo  PRACOVNÍK/-ICE VÝSTUPNÍ KONTROLY ELEKTRO

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Brigády
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 14 500 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovněprávní vztah: pracovní poměr, dohoda o provedení práce či dohoda o pracovní činnosti. Plný nebo zkrácený pracovní úvazek (v případě zkráceného úvazku se jedná min. o 20 hodin týdně). Zaměstnání je vhodné i pro osoby zdravotně znevýhodněné, osoby se zdravotním postižením s max. 2. stupněm invalidity a absolventy/-ky.

Pracovní náplň: kontrola výrobků (svítidel) pod napětím, testování funkčnosti a správného zapojení svítidla, odpovídá za kontrolu parametrů a kvality vyrobených dílů.

Požadavky: min. vzdělání střední odborné s výučním listem - podmínkou elektro obor, vyhláška 50/1978 Sb. §5, manuální zručnost, ochota pracovat na 2 směny.

Zaměstnavatel nabízí: získání praxe absolventům, zajímavou práci v klimatizovaném prostředí, zaměstnanecké benefity - stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie, hrazená školení, pravidelnou pracovní dobu v 2směnném provozu, teplé nápoje na pracovišti zdarma.

Kontakt - paní Navrátilová Denisa, použijte odpovědní formulář (od 07:00 hod. do 15:30 hod.), e-mail: použijte odpovědní formulář (zaslání životopisu) nebo osobně na adrese provozovny - Černčická 43, Nové Město nad Metují.

Požadované dovednosti

  • Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - pracovník znalý dle §5 vyhl. 50/78 Sb.
  • Jiné - manuální zručnost

Benefity

  • Jiné výhody - stravenky, flexipassy, školení hrazená zaměstnavatelem, atd.
  • Dovolená navíc
  • Zvláštní prémie

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP), absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2018
 Zpět