Volné pracovní místo  Pracovník - pracovnice v sociálních službách

Firma
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 11 250–12 750 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Palackého tř. 200, Chrudim III.
POŽADAVKY: dokončené středoškolské vzdělání, uživatelskou znalost práce s PC a bezúhonnost. Výhodu získává ten zájemce, který má: dokončené vzdělání dle zákona 108/2006 Sb. § 116, tzn. minimálně absolvovaný akr. kurz MPSV pro pracovníky v sociálních službách, ŘP sk. "B", anebo předchozí praxi v sociálních službách. Od nové/ho kolegyně-kolegy očekáváme schopnost samostatně pracovat, ale zároveň být platným členem týmu, samostatné rozhodování a nést za svá rozhodnutí zodpovědnost, vcítit se do pocitů druhých a dokázat s nimi otevřeně komunikovat, schopnost pracovat s dynamickou skupinou uživatelů služby, mít kladný vztah k výtvarným/umělecko-řemeslným činnostem a mít dobrou fyzickou kondici jako předpoklad práce s imobilními uživateli sociální služby.
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: práci v příjemné a přátelské atmosféře, možnost podílet se na rozvoji organizace, další vzdělávání. Úvazek na 0,75 hod. denně. (Mzda 15 000 - 17 000Kč při plném pracovním úvazku).
Informace poskytne Bc. Jan Rodina, ředitel společnosti, na tel. použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář Podrobnosti o společnosti a sociální službě naleznete na použijte odpovědní formulář
Profesní životopis, motivační dopis zasílejte do 4. z á ř í 2016 (včetně) na uvedenou emailovou adresu. V motivačním dopise odpovězte na následující otázky:
  • Co Vás vede k reakci na naši poptávku?
  • Co by Vás asi nejvíc bavilo při práci s uživateli?
  • Co si myslíte, že využíváním naší služby uživatelé získávají?
  • Čím si myslíte, že budete pro naši organizaci přínosem?
Zasláním svého životopisu udělujete společnosti souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb. pro účely výběrového řízení.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.10.2016 do 30.9.2017
 Zpět