Volné pracovní místo  Pracovník v sociálních službách - základní výchovná nepedagogická činnost

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 12 300–18 550 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

místo výkonu práce : Rýmařov, Revoluční 24
POŽADUJEME
orientace v sociálně právních předpisech min. zák.č. 108/2006 Sb., empatie, časová flexibilita, komunikační dovednosti, samostatnost, občanská a morální bezúhonnost, dobrý zdravotní stav, znalost práce na PC a administrativních činností, praxe v oboru vítána.
Vhodné i pro osoby se zdravotním postižením 1. stupně invalidity.
Vzdělání:
  • střední vzdělání s maturitou nebo střední vzdělání v oborech uvedených v platném právním předpise nebo v jiných oborech a absolvování odpovídajícího akreditovaného kvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách v rozsahu minimálně 150 hodin.
Akreditované kvalifikační kurzy možno absolvovat do 18-ti měsíců od nástupu do zaměstnání
Náplň práce:
Rozvíjí pracovní návyky, pracovní aktivity a individuální zručnost klientů, pomocí speciálních pracovních postupů a používání nástrojů, pracovních pomůcek a různých materiálů. Zajišťuje materiál a pomůcky pro pracovní výcvik klientů. Spolupracuje se sociální pracovnicí, rodiči a opatrovníky klienta, popř. s úřady, školou, lékaři. Vede individuální záznamy o průběhu poskytované služby, postupuje dle individuálního plánu klienta a průběžně jej hodnotí. Podáva návrhy na jeho aktualizace. Podílí se na podpoře obslužné péče klientů.
Žádosti s životopisem zasílejte do 31.10.2016 na e-mail: použijte odpovědní formulář nebo adresu: Sagapo, příspěvková organizace, Uhlířská1353/ 2, 792 01 Bruntál

Zaměstnanecké výhody8): kvalitní odborná školení, profesní růst a osobní rozvoj, příspěvky na obědy, příspěvky na penzijní připojištění, ), osobní a další příplatky, 5 týdnů ŘD, aj.

Z : 18.10.2016

Vhodné pro

.

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 1.11.2016 do 31.10.2017
 Zpět