Volné pracovní místo  PRACOVNÍK/PRACOVNICE V ADMINISTRATIVĚ - KONZULTANT/KA

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 10 900–15 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

  • SŠ vzdělání, kvalitní znalost českého jazyka, samostatnost v dané administrativě, kvalitní ústní projev, kreativní myšlení, zodpovědný přístup, schopnost rychlé orientace na firemních stránkách a webovém prostředí, uživatelská znalost PC (MS Office), Windows, internet, elektronická pošta, ochota a snaha školit se změnám, spolehlivost.
Náplň práce: služby, řešení konkrétních technických produktů, komunikace a spolupráce se zákazníky v platné databázi kontaktů, komplexní zpracování zakázky, poradenství k získání nové zakázky.
Mzda: 10 900 - 15 000 Kč + po vyhodnocení zakázek navýšení. Práce nejprve na dohodu o provedení práce, následně možný HPP, pracoviště VOLNY SATELIT.cz, Dolní náměstí 13, 746 01 Opava1, nástup ihned nebo dohodou, KO: Jakub Vazač tel.: použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář v případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele na uvedené telefonní číslo či zašlete průvodní dopis spolu se životopisem na výše uvedený e-mail. V případě, že nebudete kontaktování do dvou týdnů od přijetí Vašeho životopisu, byl v prvním kole výběrového řízení daná přednost jiným uchazečům.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Práce s PC - internet a elektronická pošta
  • Práce s PC - Windows

Benefity

  • Zvláštní prémie

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 16.5.2016
 Zpět