Volné pracovní místo  Právník, odborný rada -metodik katatstru nemovitostí

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 19 360–29 100 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Krčínova 797/2, Krásné Březno, Ústí nad Labem.
Ředitel Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj jako služební orgán příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, v platném znění (dále jen "zákon"), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo odborný rada - metodik katastru nemovitostí v oddělení metodiky a kontroly v kanceláři ředitele katastrálního úřadu na Katastrálním úřadu pro Ústecký kraj. Posuzovány budou přihlášky, které uchazeči zašlou prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu Katastrální úřad pro Ústecký kraj, Krčínova 797/2, 400 07 Ústí nad Labem, nebo osobně podají v termínu do 30. září 2016 na podatelnu Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu použijte odpovědní formulář nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky (ID datové schránky: scdadnq). Obálka, resp. datová zpráva, obsahující přihlášku včetně požadovaných listin musí být označena slovy: "Neotvírat" a slovy "Výběrové řízení na služební místo odborný rada - metodik katastru nemovitostí v oddělení metodiky a kontroly v kanceláři ředitele katastrálního úřadu".
Služební poměr na služebním místě odborný rada - metodik katastru nemovitostí v oddělení metodiky a kontroly v kanceláři ředitele katastrálního úřadu je stanoven jako služební poměr na dobu neurčitou v oboru služby 29. Legislativa a právní činnost ve 12. platové třídě, s místem výkonu služby v Ústí nad Labem.
Náplň činnosti na služebním místě:
  • zajišťování obecné právní agendy úřadu
  • spolupráce s ostatními útvary KÚ (personální oddělení, oddělení hospodářské správy, ekonomické oddělení aj.)
  • vedení agendy vymáhání pohledávek, týkajících se náhrady škody
Toto místo je vhodné i pro absolventy. Na základě žádosti podle § 68 zákona o státní službě lze po dohodě povolit zkrácenou služební dobu.
Výběrového řízení na služební místo odborný rada - metodik katastru nemovitostí v oddělení metodiky a kontroly v kanceláři ředitele katastrálního úřadu se v souladu se zákonem může zúčastnit uchazeč, který:
1) splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.:
a) je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru [§ 25 odst. 1 písm. a)],
Splnění tohoto předpokladu se dokládá příslušnými listinami, tj. průkazem totožnosti nebo osvědčením o státním občanství. Při podání žádosti lze doložit pouze písemné čestné prohlášení o státním občanství popř. prostou kopii průkazu totožnosti; uvedenou listinu lze v takovém případě doložit následně, nejpozději před konáním pohovoru. Žadatel, který není státním občanem České republiky, musí zkouškou u osoby, která jako plnoprávný člen Asociace jazykových zkušebních institucí v Evropě uskutečňuje touto asociací certifikovanou zkoušku z českého jazyka jako cizího jazyka, prokázat znalost českého jazyka; to neplatí, doloží-li, že absolvoval alespoň po dobu 3 školních roků základní, střední nebo vysokou školu, na kterých byl vyučovacím jazykem český jazyk. Splnění tohoto předpokladu se dokládá příslušnou listinou.
b) dosáhl věku 18 let,
c) je plně svéprávný [§ 25 odst. 1 písm. c) zákona],
Splnění tohoto předpokladu se dokládá písemným čestným prohlášením.
d) je bezúhonný [§ 25 odst. 1 písm. d) zákona],
Splnění tohoto předpokladu se dokládá výpisem z

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.11.2016 do 31.10.2017
 Zpět