Volné pracovní místo  PRÁVNÍK ODBORU ŠKOLSTVÍ A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Magistrátu města Liberec

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 18 590–27 950 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup je možný ihned, případně dle dohody. Platová třída 11. se základním platovým tarifem v rozpětí 18.590,- Kč až 27.950,- Kč (podle zápočtu let odborné praxe) a poskytnutí dalších pohyblivých složek platu včetně zaměstnaneckých benefitů garantovaných kolektivní smlouvou úřadu.
Předpoklady: Úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem ČR (příp. i cizím stát. občanem a má v ČR trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k práv. úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním předpisem.
Místem výkonu práce jsou budovy Magistrátu města Liberec a území správního obvodu města Liberce.
Požadavky: vysokoškolské vzdělání právnického směru; orientace v právních předpisech a platných normách v oblasti bytové agendy, sociálních služeb, školství, pohledávek apod.; dobré komunikační schopnosti pro jednání s klienty; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office, ASPI, Codexis, Internet). Praxe v právní oblasti je vítána, není však podmínkou (místo je vhodné i pro absolventy vysokých škol s uvedenou právnickou specializací).
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese použijte odpovědní formulář
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na použijte odpovědní formulář
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů do výběrového řízení je dne 7. dubna 2017.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vysokoškolské vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 8.4.2017
 Zpět