Volné pracovní místo  Přejímací technici autoservisu/vedoucí autoservisu

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Požadované vzdělání: SŠ s maturitou / SOU v oboru automechanik.
Podmínkou: praxe min. 5 let v autoopravárenství jako přejímací technik popř. vedoucí, zkušenost s opravami vozů evropských a korejských značek. Zajištění správného chodu servisu, vedení týmu zaměstnanců, zodpovědnost za vysokou kvalitu poskytovaných služeb, nastavení efektivnosti a hospodárnosti servisu, nastavení a dodržení interních směrnic. Loajalita, vysoký stupeň odbornosti, orientace na kvalitu provedené práce.

Pracovní náplň: znalost mechanických oprav, převzetí zakázky od zákazníka, stanovení ceny opravy a termínu dokončení, komunikace s automechaniky, řízení a plánování prácí mechaniku, kontrola práce automechaniků, objednávaní náhradních dílu a materiálů, průběžný kontakt se zákazníkem o rozsahu a ceně opravy, předání vozidla a předvedení opraveného vozu se zákazníkem, řešení problémových případů, poradenství pro zákazníky servisu.

Požadujeme: středoškolské vzdělání nebo odborné vyučení s maturitou, komunikativnost, výborné reference z předchozího zaměstnání, samostatnost, bezúhonnost, profesionální vystupování, výborné organizační a komunikační schopnosti, orientace na zákazníka, schopnost řešit problémové situace, empatii, odborné zkušenosti, obchodní dovednosti

Nabízíme: perspektivní zaměstnání v prosperující a stabilní společnosti, jistý pracovní poměr v případě odpovídajících pracovních výsledků, motivační osobní ohodnocení. Nástupní plat 20 000 Kč.

Pro výběrové řízení požadujeme zaslání životopisu a motivačního dopisu na adresu: e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 8.7.2015
 Zpět