Volné pracovní místo  Přípraváři - kalkulanti

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 20 000–28 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

z: 24.5.2016 a: 19.7.2016 Požadavky: VŠ stavebního zaměření, smysl pro technický detail, znalost čtení výkresové dokumentace, uživatelská znalost na PC (Word, Excel, Outlook…), znalost programu KROS, CALIDA, RTS výhodou.
Pracovní místo vhodné pro absolventy.
Pracovní náplň: Kalkulace staveb včetně souvisejících činností (zpracování výkazu výměr apod.), tvorba cenových nabídek a jejich příprava do soutěží, zpracování firemních ceníků, příprava zakázek pro realizaci staveb, výběrová řízení na dodávky prací a materiálu (jednání se subdodavateli), koordinace a metodická činnost v oblasti přípravy výroby, atd.
Pracovní smlouva se sjednává na jeden rok s tím, že pokud je oboustranná spokojenost, pracovní smlouva se mění na dobu neurčitou.
Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, stravenky, zaměstnání ve stabilní společnosti, ostatní firemní výhody a benefity
Kontakt: osobně na adrese společnosti, personální oddělení ve dnech PO - PÁ v době od 6,30 do 16,00 hodin, p. Lenka Bayerová, telefonicky na č.: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář , písemně na e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vysokoškolské vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.8.2016 do 31.7.2017
 Zpět