Volné pracovní místo  Prodavači specialisté - pekaři

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Brigády, Brigády
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda od 79 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

z: 11.4.2016 a: 3.6.2016 Požadujeme: aktivní komunikace se zákazníky, příjemné vystupování, flexibilitu,samostatnost, spolehlivost, bezúhonnost, základní znalost práce na PC výhodou.
Pracovní doba: dle potřeb prodejny a pracovního úvazku (možnost práce i na zkrácený pracovní úvazek od 10 do 30 hod./týden) individuální domluva je možná, min. 2 pracovní víkendy. Zkušenosti s prodejem výhodou.
Možnost práce i na Dohodu o provedení práce a Dohodu o pracovní činnosti - mzda 69,20 Kč/hod.
NÁPLŇ PRÁCE: Znalost zboží v úseku pečiva; Doplňování baleného a nebaleného pečiva; Příprava návrhů objednávek; Příprava a pečení dopekového pečiva; Výroba pekařských výrobků dle procedur; Odpovědnost za dodržování technologických postupů; Zapisování spotřebovaných surovin a počty hotových výrobků; Příprava výroby dle plánu na další den; Odpovědnost za dodržení stanoveného sortimentu, prezentace a ceny; Dodržování zásad bezpečnosti práce; Dodržování podmínek skladování zboží a hygienických norem; Odpovědnost za manipulaci se zbožím; Vykonávání dalších úkolů dle pokynů nadřízeného.
NABÍZÍME: stravenky, Multisport karta, příspěvek na dopravu, příspěvek na praní prac.oděvů,
zaměstnanecké poukázky na nákup zboží 4x ročně, zvýhodněné služby mobilního operátora O2, příspěvek na cestování. Při dlouhodobé spolupráci - rekondiční volno, příspěvek na penz.pojištění, odměny při pracovním výročí.
Kontakt: Jana Juráková, telefon: použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář osobně na prodejně Albert hypermarket, OC Tabačka, Přemyslovců 1, Nový Jičín od 11.00 do 14.00 hodin

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.7.2016
 Zpět