Volné pracovní místo  PRODEJCE/PRODEJKYNĚ V PRODEJNĚ VODAFONE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 11 200–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Jste nadšenci do mobilních telefonů, datových mobilních aplikací, nových technologií a dalších moderních technických vychytávek? Baví Vás komunikovat s lidmi? Máte zkušenosti s prodejem a máte obchodního ducha? Jste soutěživí a rádi zdoláváte výzvy? Chcete být odměňování za to, co firmě přinesete? Pak jste to Vy, koho hledáme.
Jaké znalosti a dovednosti očekáváme: zkušenosti v oblasti aktivního prodeje či zákaznického servisu výhodou; orientace v oblasti telekomunikací, nabídce mobilních telefonů, mobilních novinkách a aplikacích podmínkou; příjemné vystupování, pozitivní vztah k zákazníkovi, vstřícný přístup; uživatelská schopnost práce s PC (Microsoft Office); znalost AJ výhodou; nadšení; zaměření na výsledek; spolehlivost; časová flexibilita; loajalita k firmě.
Nabízíme: hrubou mzdu od 11200,- Kč (základ) do 25000,- Kč (základ + motivující bonusy podle obratu), nekuřácké prostředí.
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok), v případě spokojenosti prodloužení či změna na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Místo vhodné i pro absolventy.
Zájemce prosíme, aby zasílali svůj životopis na e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 25.11.2015 do 30.11.2016
 Zpět