Volné pracovní místo  Programátor analytik

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Analýza a návrh řízení procesů z pohledu SW řešení, odpovědnost za kvalitu řešení z pohledu dlouhodobých nákladů, přínosů a znovupoužitelnosti řešení, konzultace a školení uživatelů SW systémů, příprava analytických dokumentů, datamining, práce s daty a jejich rozbor, spolupráce s dodavatelskými firmami ERP a dalších SW řešení, programování v rámci úprav ERP systémů.
VŠ vzdělání v oblasti IT, procesů apod., znalost programování v PHP, .NET apod., zkušenost se SharePoint vítána, znalost databázových systémů, aktivní přístup k zadaným úkolům, organizační schopnosti, schopnost samostatné i týmové práce, komunikační dovednosti, analytické myšlení, orientace na výsledky, vysoké pracovní nasazení a odolnost vůči stresu, pečlivost, spolehlivost a bezúhonnost, anglický jazyk. Výhodou znalost SQL jazyka, nadprůměrné znalosti Excel, Acces, zkušenosti s implementací IS systémů, znalost ERP systémů, nejlépe INFOR LN.
Zázemí stabilní a výrazně exportně zaměřené společnosti, možnost profesního růstu, možnost výuky AJ i RJ, školení, příspěvek na ubytování, na stravování, flexipasy, cílové odměny při včasném splnění úkolů.. Zaslat strukturovaný životopis do výběrového řízení.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 12.10.2016
 Zpět