Volné pracovní místo  Projektoví manažeři MaR

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: podílení se na realizaci velkých projektů s partnery Emerson, Yokogawa a další, příprava projektové dokumentace v petrochemickém a chemickém průmyslu, zpracování poptávek, nabídek, kalkulací, studií, příprava a zpracování projektové dokumentace, řízení a realizace zakázek, řízení a koordinace pracovních týmů při realizaci zakázek, komunikace s investory a dodavateli, příprava finančních a časových plánů realizace, vyhledávání příležitostí na trhu.
Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání elektrotechnického směru, zkušenosti s vedením zakázek, samostatných přístup k práci, zodpovědnost, uživatelskou znalost práce s PC – AutoCad (samostatný uživatel) a MS Office, AJ - středně pokročilý , ŘP sk. B, dobré prezentační a organizační dovednosti.
Nabízíme: samostatnou tvůrčí práci, možnost podílet se na velkých, unikátních projektech, práci s moderními technologiemi, zázemí společnosti s dlouhou tradicí, možnost získat osvědčení o způsobilosti Vyhl. 50/78Sb., možnost osobního růstu a rozvoje, motivující mzdové ohodnocení - příjemné pracovní prostředí, mobilní telefon, notebook, 25 dní dovolené.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2016
 Zpět