Volné pracovní místo  Projektový manažer (referent odboru investic a projektové podpory)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 1 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

MĚSTO TIŠNOV VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ pro obsazení pracovního místa: Projektový manažer (referent Odboru investic a projektové podpory).

Popis pracovní pozice: řízení projektů města Tišnova, dohled nad projekty, které jsou řízeny jinými vedoucími projektů, přehled nad projekty města, odpovědnost za evidenci a archivaci projektů, aktivní vyhledávání dotačních titulů, odpovědnost za zpracování dotačních žádostí, administrace a monitoring dotací.

Požadavky: SŠ nebo VŠ vzdělání (vzdělání v oblasti projektového managementu výhodou), zkušenosti s projektovým řízením výhodou, zkušenosti v oblasti získávání a administrace dotací výhodou, znalost Metodiky pro řízení projektů (na webu města) a orientace v zákonech ve veřejné správě (např. zákon č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění), přehled o dotačních programech, dobrá znalost práce s PC - MS Office, ŘP skup. B, morální bezúhonnost, komunikativnost, samostatnost, manažerské dovednosti, schopnost jednat s lidmi, loajálnost a časová flexibilita, organizační schopnosti.

Nástup dle dohody, nejlépe od 01.08.2016.
Platové podmínky se řídí nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, platová třída 9 - 10.

ZÁJEMCI SE MOHOU PŘIHLÁSIT DO 08.07.2016 písemně na adresu: MěÚ Tišnov, nám. Míru 111, 666 19 TIŠNOV nebo písemně na podatelnu MěÚ Tišnov do 08.07.2016 - do 12:00 hod., a to v zalepené obálce s textem: "Výběrové řízení - Projektový manažer - NEOTEVÍRAT"
Další informace o náležitostech přihlášky lze nalézt na použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.8.2016
 Zpět