Volné pracovní místo  Průmyslový inženýr

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: Navrhování a realizace opatření ke zlepšení a optimalizaci procesů ve výrobním podniku s cílem zvyšování efektivity. Provádění snímků pracovního dne, momentového pozorování dělnických profesí měření. Normování spotřeby času a výkonu pro současné a nové výrobní programy. Vytváření procesních map, provádění návrhů správného toku materiálu a výrobního procesu, součinnost s plánováním výroby. Spolupracování při vytváření layoutů pracovišť s využitím metod PI. Implementování jednotlivých nástrojů štíhlé výroby.
Pož.: SŠ/ VŠ v oboru průmyslového inženýrství nebo technického směru se zkušeností s procesním, průmyslovým inženýrstvím a optimalizací výroby s praxí min. 2 roky, znalost práce MS Office, ERP, AutoCAD 2D výhodou, znalost štíhlé výroby, norem ISO 9001, ISO TS 16949, tvůrčí a zodpovědný přístup k práci, znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni.
Nabízíme: stabilní zázemí české společnosti, odborné zaškolení, profesní růst, dotované stravování, další zaměstnanecké benefity.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní
  • Němčina - aktivní

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - Windows
  • Práce s PC - autocad

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 3.10.2016
 Zpět