Volné pracovní místo  Quality Assurance Operations Senior Officer/Manager

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 20 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Kont.:Hálová, tel: použijte odpovědní formulář , email: použijte odpovědní formulář První kont. emailem. VŠ se zaměřením na farmacii, chemii, přírodní vědy či podobné, zkušenosti z quality assurance z výr.podniku v Asii, detailní znalost GMP, project management znalosti, AJ aktivní a Hindi psané i písemné, předchozí znalosti v RA (registrace léků), nutnost cestovat do Indie.

Budování a další řízení strategických klientů v Indii.

Zavést systém QMS pro vybrané klienty společnosti Pharmazet v Asii, především v Indii, definovat a dodržovat pravidla a odpovědnost, plány auditu, plány inspekcí.

Připravit dohodu o službách, pracovní objednávky, zprávy o projektu, přehledy o časovém rozvrhu. Nastavte pravidelné sledování klientů, abyste zajistili trvalé zlepšování kvality, souladu, efektivnosti, řízení CAPA pro výrobní místa.

Působit jako komunikační partner s klienty, pokud jde o jakékoliv problémy. Vedoucí úloha při auditech a nebo kontrolách.

Sledujte vývojové trendy v zajišťování kvality v právních předpisech GMP v rámci EHP, monitorujte legislativu EHP i globální a upravte procesy v souladu.

Zam. výhody: NTB, mobilní telefon, sick day

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 14.11.2017 do 31.12.2020
 Zpět