Volné pracovní místo  Recepční

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště: Jeremenkova č.p. 1082/36, Olomouc. Prac. doba: 7:00 - 19:00 hod., 19:00 - 7:00 hod.
Clarion Congress Hotel Olomouc****, držitel ocenění o nejlepší hotel Clarion Střední Evropy 2015 a 2016 přijme na hlavní pracovní poměr recepční/ho.
Požadavky: SŠ, praxe na obdobné pozici minimálně 0,5 roku, komunikativní znalost AJ..
Nabízíme: mzda (včetně příplatků a bonusů) přes 20.000 Kč hrubého, systém zaměstnaneckých benefitů, možnost ubytování na hotelu, práce v příjemném prostředí nového hotelu.
První kontakt POUZE mailem.
Zasláním životopisu do společnosti CPI Hotels, a.s., IČO 47116757, se sídlem Praha 10, Bečvářova 2081/14, PSČ 10000, dáváte této společnosti, jako správci osobních údajů, souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dle příslušných ustanovení zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Poskytnutím osobních údajů zároveň potvrzujete jejich správnost a pravdivost.
Souhlas udělujete v rozsahu osobních údajů ve Vašem životopise, pro účely výběrového řízení na pozici uvedenou v tomto inzerátu a na dobu trvání výběrového řízení na tuto pozici, nebude-li dohodnuto něco jiného. Vaše osobní údaje bude zpracovávat výše uvedená společnost, a to ve svých prostorách automatizovaně prostřednictvím prostředků výpočetní techniky a/nebo manuálně formou kartotéky, a to jednotlivými pověřenými zaměstnanci.
Poskytnutí Vašich osobních údajů pro výše uvedené účely je dobrovolné, nicméně neposkytnutím se vyřazujete z možnosti účastnit se výběrového řízení na výše uvedenou pracovní pozici. Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny pouze oprávněným státním orgánům a institucím či jiným subjektům, budou-li pro to splněny podmínky uvedené v právních předpisech.
V souladu s ustanovením § 11 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu, a budete-li se domnívat, že výše uvedená společnost zpracovává Vaše údaje v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo s právními předpisy, máte dále právo žádat výše uvedenou společnost prostřednictvím kontaktních údajů v tomto inzerátu o vysvětlení, respektive odstranění takto vzniklého stavu.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2017
 Zpět