Volné pracovní místo  REFERENT INVESTIC A OPRAV na odboru správy veřejného majetku Magistrátu města Liberec

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 780–23 730 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr zatím na dobu určitou 1 rok, poté lze změnit na dobu neurčitou, Nástup je možný ihned, případně dle dohody. Platová třída 9. v tarifním rozpětí 15.780,- Kč až 23.730,- Kč (podle zápočtu let odborné praxe). Poskytnuty budou i ostatní pohyblivé složky platu a zaměstnanecké výhody garantované kolektivní smlouvou.
Předpoklady: státní občanství ČR (případně i cizí státní občanství s trvalým pobytem v ČR), dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka.
Požadavky: minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou technického směru; znalost příslušných zákonných norem vztahujících se k údržbě a opravám komunikací včetně příslušenství, zejména pak znalost zákona o pozemních komunikacích a navazujících prováděcích předpisů, stavebního zákona včetně navazujících předpisů a technických podmínek; dobrá úroveň komunikačních schopností pro jednání s právnickými i fyzickými osobami; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office); řidičský průkaz skupiny B.
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese použijte odpovědní formulář
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na použijte odpovědní formulář
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je dne 7. července 2017.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.8.2017
 Zpět