Volné pracovní místo  referent/ka odboru životního prostředí

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 23 390–34 370 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Platová třída: 10 (po zapracování osobní příplatek)
Náplň práce: výkon veřejné správy obecního úřadu a obecního úřadu obce s rozšířenou působností dle zákona o vodách, zákona o vodovodech a kanalizacích, případně dalších složkových zákonů životního prostředí, zajišťování přípravy souhrnného /koordinovaného/ stanoviska, jednotného environmentálního stanoviska k projektové dokumentaci záměrů a staveb, EVVO, vyjádření a stanoviska dle jednotlivých složek odboru životního prostředí.
Požadovaný obor vzdělání: přírodovědný nebo technický obor výhodou
Znalosti oboru: orientace ve správním řádu, zákonu o vodách, zákonu o vodovodech a kanalizacích, stavebním zákonu, znalost práce s běžnými počítačovými programy. Zkouška ZOZ na úseku vodního hospodářství výhodou, při ochraně zemědělského půdního fondu výhodou, při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění výhodou.
Další znalosti, dovednosti a předpoklady: dobré komunikační schopnosti, spolehlivost, samostatnost, ochota dále se vzdělávat, výkonost, pracovitost, spolupráce, řidičský průkaz skupiny B, praxe výhodou.
Podrobnosti přihlášky do výběrového řízení zájemci naleznou na použijte odpovědní formulář sekce Volná místa. Přihlášku je nutno doručit nejpozději do 03.06.2024 do 12:00 hodin.

Nabízíme: 5 týdnů dovolené, 3 dny prorodinného volna, stravenky, mobilní telefon

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyšší odborné vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.7.2024
 Zpět