Volné pracovní místo  Referent majetkové správy

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 23 390–34 370 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce:
Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, administrace revizí objektů a zařízení, větších oprav a rekonstrukcí nemovitostí. Zajišťování majetkové agendy včetně inventarizací, správa enviromentálního hospodářství, organizace periodických školení řidičů referentů, vedení agendy BOZP a PO v součinnosti s technikem. Pracovní poměr je zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou, možnost práce i na zkrácený pracovní úvazek.

Požadujeme: Minimálně úplné střední odborné vzdělání s maturitou (bez vyučení), nejlépe ekonomického zaměření, příp. podobného oboru. Praxe vítána.
Dále požadujeme: trestní bezúhonnost, osobnostní zralost, odpovědnost, komunikační dovednosti, flexibilitu, předpoklady pro týmovou práci, řidičský průkaz sk. B, samostatnost, ochotu vzdělávat se, znalost práce s PC.

Nabízíme: Platové zařazení dle nař. vlády č. 341/2017 příl. č.1, platová tř.10, přesná výše platu dle započitatelné praxe.

Motivační dopis, strukturovaný životopis a výpis z rejstříku trestů zasílejte do 14. 4. 2024 na e-mailovou adresu: použijte odpovědní formulář S případnými dotazy se obracejte na tel: použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.5.2024 do 31.12.2026
 Zpět